シャマン

UZINA DE GANDURI » Windows&Utile » Cum pornim Windows 10 in Safe Mode?

Cum pornim Windows 10 in Safe Mode?

Windows 10 – Cum să intrați în Safe Mode

 

Safe mode este o opțiune de diagnosticare din Windows 10 care vă permite pornirea calculatorului într-o stare limitată. Doar fișierele și driverele de bază ale Windows-ului sunt încărcate. Safe mode este bun pentru a încerca pași de troubleshoot cu programe și drivere care nu ar putea funcționa corect sau ar preveni funcționarea corectă a Windows-ului.

Dacă nu te poți autentifica în Windows 10, dar poți ajunge la ecranul de autentificare, apasă și ține apăsată tasta SHIFT. Cu această tastă încă apăsată, dă clic pe butonul Alimentare și apoi pe Repornire. Windows 10 repornește și îți cere să alegi o opțiune.

Alege Depanare.

Pe ecranul Depanare, selectează Opțiuni complexe.

În ecranul Opțiuni complexe, apasă pe Setări pornire. În funcție de calculatorul tău cu Windows 10, este posibil să nu vezi la început această opțiune. Dacă nu apare în listă, apasă pe legătura care spune: “Vedeți mai multe opțiuni de recuperare”. La final, apasă pe Setări pornire.

După ce Windows 10 repornește, poți alege ce opțiuni de pornire vrei să activezi. Pentru a intra în Safe Mode (Mod de siguranță), ai la dispoziție trei opțiuni diferite:

  • Safe Mode (Mod de siguranță) – apasă tasta 4 sau F4 pentru a porni acest mod
  • Safe Mode with Networking (Mod de siguranță cu Rețea) – apasă tasta 5 sau F5
  • Safe Mode with Command Prompt (Mod de siguranță cu Linie de comandă) – apasă tasta 6 sau F6

 

 

Filed under: Windows&Utile · Tags: ,

Leave a Reply

*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...